• Begränsade upplagor & upcycled flugor
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna
Fast frakt endast 29kr

Samarbeten


Bloggare, instagrammare, influencers och andra företag

Är du intresserad av att samarbeta med oss? Skicka i så fall ett mail så ska vi se hur vi kan utveckla något fantastiskt tillsammans.


B2B

Vi vill gärna att My Bro Tie flugor finns ute i handeln där kunder kan se dem i verkligheten! Om du skulle vara intresserad av att ha flugor på display och till försäljning i din verksamhet är du välkommen att kontakta oss.


Kontakta oss härYebo Design är ett livsstilsvarumärke dedikerat till att fira och stödja unika designers och företag i Sydafrika. Denna webbutik är för den medvetna konsumenten, personen som ser bortom etiketten och som vill veta mer om företaget de köper från. När du köper en vara finansierar du i huvudsak ett företag för att fortsätta göra vad de gör. Yebo Designs småföretag och tillverkare väljs med hjärta. Välj en gåva till någon eller en godbit till dig själv som är vacker, exotisk och gjord med kärlek.

www.yebodesign.seVi har fått lov att använda bilder tagna av den begåvade fotografen Debbie Lourens. Tveka inte att ta kontakt med henne om ni ska gifta er i Kapstaden!

www.debbielourens.com